Крос РТС-а

Објављено петак, 20 мај 2016

Пролећни крос РТС-а одржан је 13. маја на Стадиону " Бора Бека" у Костолцу.

" Крв живот значи"

Објављено петак, 20 мај 2016

На тему " Крв живо тзначи" наши ученици су писали литерарне радове и на тај начин укључили се у обележавање Недеље Црвеног крста. Најлепше радове на ову тему написале су: Јана Недељковић ( 5. разред), Мина Деспотовић ( 6. разред) и Невена Стојановић ( 8. разред). На свечаности обележавања Недеље Црвеног крста у Пожаревцу додељене су им пригодне награде.

Награђени ученици на Светском дану књиге

Објављено субота, 23 април 2016

Поводом Светског дана књиге Народна библиотека " Илија М. Петровић", одељење у Костолцу, организовала је ликовни и литерарни темат и такмичење рацитатора за ученике наше школе и ТШ  са домом ученика " Никола Тесла".

На ликовном конкурсу учествовали су ученици од првог до четвртог разреда. Прво место освојила је Андријана Димитрић, ученица 4/3. Друго место су поделиле Сара Миловановић 4/7 из Старог Костолца и Андреа Крмек 1/3. Треће место заслужено су освојили: Огњен Танасић, ученик четвртог разреда, Андријана Јашари 3/3 и Милица Стојићевић 4/7 ( Стари Костолац).

На тему " Волим да читам" такмичили су се ученици од петог до осмог разреда. Мина Деспотовић, ученица 6/5, написала је најлепши састав на ову тему и освојила 1. место. Друго место припало је Ањи Реџовић 6/5 и Јелени Стојићевић 7/4. Треће место поделиле су: Татјана Јовановић 5/2, Невена Стојановић 8/4 и Милица Лазић 5/2.

Такмичење рецитатора обухватило је ученике од петог до осмог разреда. Прво место освојио је Вукашин Васиљевић, ученик шестог разреда. Друго место поделиле су Ања Реџовић 6/5 и Клаудија Лалић 7/2. За треће место избориле су се Драгана Стојановић 5/2, Анђела Жунић 5/2 и Катарина Каравла 7/5. 

 

Успех наших гимнастичара на Олимпијади

Објављено петак, 20 мај 2016

На Десетим школским олимпијским играма у Врању 9. и 10. маја такмичиле су се  четири екипе наших гимнастичара. Најмлађе пионире представљали су: Матеја Кошарић, Душан и Јован Тодоровић и Иван Вукославовић. У јакој конкуренцији освојили су 2. место.

У екипи млађих пионира наступали су: Лука Живановић, Армандо Мурина и Лука Реџовић. Ова екипа гомнастичара освојила је 4. место.

 За екипу најмлађих пионирки такмичиле су се: Ања Живановић, Миљана Стојановић, Сара Миловановић и Ива Крстаноска. Освојиле су 4. место.

Треће место освојила је екипа млађих пионирки у којој су наступале: Јована Лазаревић, Ива Црносељански и Љубица Тодоровић.

Нашу школу у атлетици представљао је Алија Мурина који је освојио 11. место.

Резултати Међуокружног такмичења гимнастичара

Објављено субота, 23 април 2016

На Међуокружном такмичењу гимнастичара у Параћину све четири екипе наших гимнастичара оствариле су сјајне резултате освојивши прва места.

За екипу најмлађих пионирки наступале су: Ива Крстаноска, Сара Миловановић, Ања Живановић и Миљана Стојановић. Ива Крстаноска је појединачно освојила друго место.

У екипи млађих пионирки такмичиле су се: Ива Црносељански, Љубица Тодоровић и Јована Лазаревић. Појединачно је Ива Црносељански освојила 1. место, а Љубица Тодоровић 2. место.

За најмлађе пионире наступили су: Иван Вукославовић, Душан Тодоровић, Јован Тодоровић и Матеја Кошарић. Иван Вукославовић је појединачно освојио 1. место, док су браћа Душан и Јован поделили друго место.

У екипи млађих пионира такмичили су се: Лука Реџовић, Лука Живановић и Армандо Мурина.

Сви наши гимнастичари учествоваће на Школским олимпијским играма у Врању.

 

Статистика

Посетиоци
22
Чланци
1424
Број прегледа чланака
567880