Резултати републичког такмичења из гимнастике

Објављено петак, 02 јул 2021

Републичко такмичење у женској и мушкој спортској гимнастици за ученике основних и средњих школа одржано је 14. и 15. априла 2021. године у Костолцу. Такмичење је одржано у Спортској хали уз поштовање  неопходних епидемиолошких мера. Победнице од I до IV разреда екипно биле су девојчице из ОШ ,, Јован Цвијић ” из Костолца. Чланови екипе су: Ленка Огњановић, Нађа Поповић, Марија Миловановић и Лара Шћекић.  у појединачној категорији  Ленка Огњановић је била прва, а Нађа Поповић друга. У категорији најмлађих пионира у појединачној категорији Виктор Асановић освојио је прво место. На победничко постоље, као првопласирани, попели су се и млађи пионири: Јован Тодоровић, Јован Црносељански и Богдан Павловић.

Резултати општинског такмичење из технике и технологије

Објављено петак, 02 јул 2021

Општинско такмичење из технике и технологије  одржано је  у ОШ „ Свети владика Николај“ 17.4. 2021. године у Брадарцу.

Ученици који су имали пласман за окружно такмичење:

5.разред

  1. место- Нина Тодоровић 5/6
  2. место- Душа Михајловић Велјковић 5/6
  3. место- Соња Ђаловић 5/7
  4. разред

2.место- Југослав Лештанин 6/6

Резултати окружног такмичења у малом фудбалу

Објављено среда, 16 јун 2021

Окружно такмичење у малом фудбалу одржано је 10. маја 2021. г. у Костолцу.

У конкуренцији од седам екипа наши фудбалери су се изборили за прво место и пласман на међуокружно такмичење. У  четвртфиналу били су бољи од екипе из Малог Црнића. П полуфиналу  савладалису екипу из Голупца , док су у финалу победили екипу из Великог Градишта.

Резултати републичког такмичења у малом фудбалу

Објављено среда, 16 јун 2021

Републичко такмичење у малом фудбалу одржано је 17. и 18. маја у Кладову. Учествовало је осам школа које су биле подељене у две групе од по четири тима. У групи са нашом школом такмичиле су се екипе из Новог Сада, Куршумлије и Пирота.

Након три победе у групи, екипа наше школе квалификовала се за борбу за прво место. У финалу су играли против екипе из Београда. Победивши их постали су прваци републичког такмичења у малом фудбалу.

Резултати општинског такмичења у малом фудбалу

Објављено среда, 16 јун 2021

Општинско такмичење у малом фудбалу одржано је у Пожаревцу 3. априла 2021. г. Учествовале су екипе из четири школе: ОШ „ Десанка Максимовић“, ОШ „Свети Сава“, ОШ„ Свети владика Николај Велимировић“ и ОШ „ Јован Цвијић“.

Наша школа је у полуфиналу победила екипу из ОШ „ Десанка Максимовић“. У финалу је савладала ОШ „ Свети владика Николај Велимировић“ и пласирала се за окружно такмичење.

За екипу ОШ „ Јован Цвијић“ играли су: Никола Бундало, Петар Стевановић, Јован Нонковић, Марко Волић, Елдијан Абдулаху, Страхиња Стаменковић, Вељко Ђорђевић и Лазар Јовановић.

Статистика

Посетиоци
29
Чланци
1478
Број прегледа чланака
622355