Онлајн курсеви енглеског језика

Објављено петак, 14 децембар 2018

Драги ђаци,

Обавештавамо Вас да смо у сарадњи са компанијом "LINK group" обезбедили бесплатне онлајн курсеве енглеског језика.

"ITAcademy" као део компаније "LINK group" овим курсевима пружа одличну прилику ђацима који желе да усаврше и унапреде своје знање енглеског језика да постану што успешнији у даљем образовању и касније у послу.

Уколико сте ђак од V до VIII разреда и желите да унапредите своје знање енглеског језика позивамо Вас да се пријавите за бесплатни онлајн курс енглеског језика код свог наставника који ће одлучити ко ће добити могућност за похађање ових курсева.

Уколико будете били један од добитника, добићете поклон код са којим остварујете право на бесплатни курс. Након што добијени код унесете на страни пријаве добићете на мејл сва потребна упутства за похађање изабраног онлајн курса.

Позивамо све ђаке да се активно укључе у усавршавање знања енглеског језика како би тиме себи отворили што више могућности за дање образовање и развој каријере.

Електронски дневник у нашој школи

Објављено понедељак, 10 децембар 2018

Наша школа је мећу првим школама у Србији ушла у пројекат Е-дневник, који омогучава одељењским старешинама, наставницима и директору да на брз, једноставан и поуздан начин воде евиденцију о ученицима.

roditelj

Од прошле недеље је отворен и портал за родитеље који преко њега могу приступити подацима о својој деци и имати увид у оцене, изостанке и понашање у школи. На овај начин, надамо се да ће  праћење постигнућа и владања ученика бити ефикасније. 

Интерни семинар о унапређењу наставе

Објављено понедељак, 10 децембар 2018

Наша школа настоји да  наставни процес унапреди и модернизује, да учење учини занимљивим, а нашим ученицима омогући да своја знања стичу у складу са најсавременијим европским стандардима.  Са тим циљем, у нашој школи је 6. и 7. децембра 2018. године одржан интерни семинар за све запослене на тему "Употреба интерактивне табле у настави".

IMG-2638a8f6ee1183dd479a0d5fcc83b6f1-V

IMG-cfbfe51908a340884ba6318e0fd4f365-V

Помоћник директора Саша Цветковић (наставник информатике и рачунарства) је запосленима презентовао како користити интерактивну таблу у настави. Том приликом је  представио и најсавременији образовнo-презентациони софтвер за интерактивну таблу "MOZABOOK", који је наша школа недавно набавила за коришћење у настави. Уз овај софтвер ће наши ученици веома лако и на најсавременији начин усвајати нова знања из свих предмета. 

Бигзови уџбеници

Објављено петак, 07 децембар 2018

Представник Издавачке куће Бигз одржао је презентацију уџбеника за вишу наставу. Поред комплета књига  престављене су и друге погодности електронских уџбеника, а подељени су пригодни поклони наставницима. Презентација је одржана 5. децембра. 

" Пепељуга"

Објављено петак, 07 децембар 2018

Чувену Ђоакинијеву " Пепељугу" наши ученици су могли да виде у Народном позоришту у Београду. Они су 30. новембра у организацији Музичке омладине са наставницом музичке културе Јеленом Ђорђевић присуствовали извођењу опере. 

Статистика

Посетиоци
99
Чланци
972
Линкови
5
Број прегледа чланака
148428