НАГРАДЕ НАЈБОЉИМ ЦВИЈИЋЕВЦИМА

Објављено уторак, 30 јун 2020

Традиционална подела сведочанстава и награда ученицима у ОШ „ Јован Цвијић“ у Костолцу ове године протекла је уз  маске и поштовање свих мера заштите од корона вируса. Ученици су се после дуге паузе  28.  јуна већ  од осам сати, окупљали у школском дворишту и по групама одлазили са разредним старешинама и учитељима  у своје учионице.

Најсвечаније је било ученицима осмог разреда. Најбољи ученици завршног разреда окупили су се у спортској сали где су их дочекале одељењске старешине, директор школе  и помоћник директора. Директор школе Марина Митровић честитала је свим ученицима завршетак основне школе и пожелела им пуно успеха у даљем школовању. Прогласила је и најбоље међу најбољима, ученика генерације, најбољег спортисту и најангажованијег ученика.

 Титулу ученика генерације понела је ученица  Јана Димитрић. За најбољег спортисту проглашен је гимнастичар Иван Вукославовић. Ове године  генерација осмака има и два најангажованија ученика: Сару Миловановић и Марка Миленковића.

Најбољи осмаци поред похвалница и књига добили су и ваучере за куповину у PS shopu и то у вредности од 15 000,00 динара  ученик генерације, 10 000,00 динара спортиста генерације и по 6 000,00 динара најангажованији ученици.

Награде у виду књига добили су и сви ученици носиоци дипломе Вук Караџић: Сара Миловановић 8/2, Милица Стојићевић 8/2, Огњен Перић 8/3, Марко Миленковић 8/4, Ива Крстановска 8/4, Невена Станковић 8/5, Софија Живковић 8/5, Лана Керић 8/5, Тамара Сунтурлић 8/5, Јана Димитрић 8/6 и Тамара Бакош 8/6

Николина Минић 7/2

Новинарска секција Ош „ Јован Цвијић“

 

Погодака: 607

Статистика

Посетиоци
22
Чланци
1424
Број прегледа чланака
567872