СВЕЧАНИ ПРИЈЕМ ПРВАКА

Објављено петак, 27 август 2021

Републичко такмичење из гимнастике

Објављено петак, 02 јул 2021

Републичко такмичење у женској и мушкој спортској гимнастици за ученике основних и средњих школа одржано је 14. и 15. априла 2021. године у Костолцу. Такмичење је одржано у Спортској хали уз поштовање  неопходних епидемиолошких мера.

Освајачи републичких награда у Градској општини Костолац

Објављено петак, 02 јул 2021

Градска општина Костолац угостила је ученике наше школе који су на републичким такмичењима освојили прва места. Спортски дан у ГО Костолац био је 26. маја. Тада су фудбалери и гимнастичари у пратњи својих предметних наставника и директорке школе добили симболичне награде. Наши златни фудбалери су: Елдијан Абдулаху, Марко Волић, Петар Стевановић, Јован Нонковић, Сава Лалић, Вељко Ђорђевић, Страхиња Стаменковић и Лазар Јовановић. Златни гимнастичари су: Виктор Асановић, Богдан Павловић, Јован Тодоровић и Јован Црносељански. Златне гимнастичарке су: Ленка Огњановић, Нађа Поповић, Марија Миловановић и Лара Шћекић. Милан Максимовић, освајач првог места на републичком такмичењу из српског језика и књижевности, био је гост ГО Костолац 3. јуна у пратњи предметног наставника и помоћника директора школе.

Завршни испит ученика осмог разреда

Објављено петак, 02 јул 2021

Завршни испит ученика осмог разреда одржан је од 23. до 25. јуна. Ученици су првог дана полагали тест из српског језика и књижевности, другог из математике, а трећег дана комбиновани тест.

Статистика

Посетиоци
25
Чланци
1445
Број прегледа чланака
583122