Осми март - Дан жена

Објављено четвртак, 09 март 2023

Наши другари из одељења 2/2 су одлучили да спреме прелепа и креативна изненађења за своје драге маме, тетке, баке и учитељицу и да украсе свој ходник дивним паноом поводом Осмог марта. 

  

 

Пажљивко - такмичење

Објављено четвртак, 09 март 2023

У Економској школи, у Пожаревцу, 7. марта 2023. је одржано Општинско такмичење " Пажљивкова смотра" за ученике првог и другог разреда. Ученици су показали своја знања о правилима понашања и безбедном учешћу најмлађих у саобраћају.

Ученике су предводиле учитељице Ирена Цветковић и Тања Раденковић. 

   

Обележавање Националног дана књига

Објављено уторак, 28 фебруар 2023

Наша школа је, традиционално, обележила Национални дан књига, под слоганом " Читајмо гласно",  кроз разне радионице које су укључивале читање и дискусију о омиљеним књигама и значају читања књига. Наши ученици, од трећег до осмог разреда, уз наставницу Зору Васиљевић и учитељицу Ивану Милојевић , организовали су  читање омиљених књига и израду паноа, у школској библиотеци. 

 
 

Изложба ликовних радова „Насликано с љубављу“

Објављено четвртак, 23 фебруар 2023

У част Светог Трифуна, заштитника виноградара, заната и хришћанске љубави, као и поводом Дана заљубљених, празника који се прославља широм света, у Библиотеци у Костолцу, Огранку Народне библиотеке „Илија М. Петровић“ Пожаревац, отворена је изложба радова са ликовне радионице „Насликано с љубављу“. Аутори радови су ученици издвојеног одељења из Кленовника (Основна школа „Јован Цвијић“ Костолац). Тема изложбе је Љубав и поруке љубави. Изложба биће отворена до 24. фебруара 2023. године.

     

 
 

Сви за једног, један за све

Објављено среда, 22 фебруар 2023

У уторак, 21. фебруара, у позоришној сали Дома културе у Костолцу, одржана је дечја позоришна представа " Три мускетара", за ученике од првог до четвртог разреда. Позоришна представа говори о храбрим подвизима, о љубави, самоћи и пријатељству.

Осмеси и лепа атмосфера након представе говоре о њеном квалитету и о дечјој љубави према позоришту. 

   

Статистика

Посетиоци
9
Чланци
1353
Број прегледа чланака
476900