ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА УЧЕНИКЕ ОСМОГ РАЗРЕДА

Објављено среда, 09 јун 2021

Од среде, 9.јуна 2021.године припремна настава  за полагање Завршног испита одвијаће се у терминима редовних часова (према постојећем распореду осмака).

ДУАЛНО ОБРАЗОВАЊЕ

Објављено петак, 21 мај 2021

УПИС У СРЕДЊЕ ШКОЛЕ

Објављено понедељак, 12 април 2021

Директан линк до сајта МОЈА СРЕДЊА ШКОЛА

Обавештење за родитеље / друге законске заступнике ученика који уписују средњу школу

Објављено понедељак, 05 април 2021

Портал Моја средња школа представља платформу која Вам омогућава да извршите електронске услуге у вези са пријемним испитом, завршним испитом и уписом у први разред средње школе за школску 2021/2022. годину, за школе чији је оснивач Република Србија, аутономна покрајина или јединица локалне самоуправе, са изузетком музичких, балетских и специјалних школа.

Да бисте користили електронске услуге, потребно је да будете ауторизован корисник. Ауторизовани корисник може бити искључиво родитељ или други законски заступник који има одговарајућа права приступа до података о конкретном ученику,путем налогана Порталу Мој есДневник. Односно, уколико имате налог на порталу Мој есДневник или имате налог на Националном порталу за електронску идентификацију eID.gov.rs, којим приступате порталу Мој есДневник, омогућене су следеће електронске услуге:

  1. подношење електронске пријаве за полагање пријемних испита
  2. подношење приговора на резултате завршног испита
  3. подношење електронске листе жеља
  4. подношење електронске пријаве за упис у средњу школу

Налог на есДневнику можете добити од разредног старешине у основној школи, а налог на државном порталу за електронску идентификацију можете сами креирати регистровањем на eID.gov.rs.

Позивамо вас да, у складу са текућом епидемиолошком ситуацијом, а, пре свега, због здравља и безбедности, користите расположиве електронске услуге у вези са процедурама за упис у средњу школу. Свакако, све захтеве ћете моћи и на стари начин да поднесете, непосредно у школи.

Термини завршних испита и уписа школске 2021/22

Објављено четвртак, 25 март 2021

Документ можете преузети овде...

Статистика

Посетиоци
7
Чланци
1233
Број прегледа чланака
346494