ДИРЕКТОР

Објављено понедељак, 10 новембар 2014

Директори Основне школе у Костолцу од оснивања до данас

 Радомир Костић,

 Драгомир Бјелица,

 Миодраг Аврамивић,

 Михајло Младенивућ,

 Милош Јевтић,

 Милисав Вуковић,

 Момчило Тодоровић,

 Радомир Михајловић,

 Славица Миловановић,

 Радивоје Урошевић,

 Серџо Крстаноски,

 Сунчица Марковић, садашњи директор.

Биографија бившег директора Основне школе '' Јован Цвијић '' у Костолцу Серџа Крстаноског

Завршио сам Основну школу „ Моша Пијаде '' у Костолцу 1990. године, као и Средњу електротехничку школу „ Никола Тесла '' у Костолцу 1993 ⁄ 1994. Затим сам 1999. године дипломирао на Факултету физичке културе у Београду у класи професора Драгољуба Вишњића .

serdjokrstanoski

Као просветни радник почео сам да радим 2001. године у ОШ „ Доситеј Обрадовић '' у Пожаревцу , затим прелазим у ОШ „Свети Сава '' у истом граду . Касније радим у ТШ „Никола Тесла '' у Костолцу , а од 2003. године радим у нашој школи која мења име у „Јован Цвијић''. У међувремену сам 2003. године положио стручни испит .
Моја спортска биографија траје нешто дуже, скоро тридесет година у Костолцу . Тренирао сам гимнастику у Гимнастичком клубу „Партизан“ ( и пет година се активно такмичио). Наредних петнаест година био сам активан играч свих селекција у Фудбалском клубу „Рудар“ .
После завршеног факултета, упоредо као наставник физичког васпитања, радио сам и као фудбалски тренер у истом клубу водећи екипе од пионира до сениора.Тако сам 2007 ⁄ 2008. године водио и прву екипу Рудара . Овај период битно је утицао на квалитет мог рада у редовној настави као и у раду фудбалске секције .
Дипломирао сам 2004. г.и на Вишој тренерској школи у Фудбалском савезу Србије, у класи тренера Љупка Петровића. Већ 2007. године стекао сам лиценцу на Међународној европској УЕФИНОј школи фудбала где ми је лично Мишел Платини потписао дозволу за рад .
Званично сам на функцији директора ОШ „Јован Цвијић“ у Костолцу од 11.07.2011.г.

Погодака: 1777

Статистика

Посетиоци
99
Чланци
972
Линкови
5
Број прегледа чланака
148416